top of page

Werkervaring

Na mijn studie HBO en WO bedrijfseconomie richting management en organisatie begon de zoektocht naar een passende baan. Ik miste in mijn eerste baan als (assistent) financieel adviseur bij een lokale bank al snel de mens en ontwikkel component.

Daarom heb ik de overstap gemaakt naar de consultancy in de rol van organisatie-adviseur/HR consultant. Ik heb organisaties in diverse branches geadviseerd over de inzet van mensen, competentie- en performancemanagement, beoordelen en belonen. Het hele brede spectrum op de inzet van mensen binnen een organisatie. Ik heb hier heel veel geleerd, oa dat mensen toch echt het verschil maken. Binnen deze adviesorganisatie ben ik ook gestart met coachen van collega’s.

Branches: gemeenten, energie- en waterbedrijven, technische (R&D) omgevingen, automotive sector. 

Ik wilde deze ervaring verder aanvullen met meer business gerelateerde onderwerpen, mijn vervolgstap werd daarom business consultancy. Hierin kon ik ook met expertise op HR vlak meenemen. 

Hoe kunnen we samen een mooi resultaat neerzetten en impact te hebben? Dat gaat verder dan de inzet van een instrument of methode. Daar kreeg ik energie van. Een duurzame verandering is er pas als de mensen erin geloven en merken dat het werkt, ook voor de lange termijn. In deze periode heb ik ook trainingen ontwikkeld en verzorgd op het gebied van adviesvaardigheden, performance management en changemanagement.

Branches: financiële sector, zorgsector. 

Vanwege de verandering van mijn gezinssituatie heb ik de overstap gemaakt naar een leidinggevende rol binnen de bancaire sector. Ik kon daar teammanagement, projectmanagement, HR taken en verandermanagement (lean management, continu verbeteren en agile werken) goed combineren in 1 rol. Tijdens een reorganisatie heb ik ervoor gekozen om afscheid te nemen. De nieuwe invulling van mijn rol werd erg inhoudelijk. Dat is niet waar ik mijn energie uit haal. 

 

Ik kreeg in die jaren ook steeds meer interesse in coaching. Ik ben daarom in 2017 gediplomeerd Coach Practitioner (NOBCO gecertificeerd) geworden en heb daarnaast de opleiding Deep Democracy gevolgd en afgerond in 2018 om ook teams nog beter te kunnen begeleiden in hun proces.

In 2018 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer, om de kennis en ervaring die heb opgedaan ook in te kunnen zetten in andere organisaties. Zie hiervoor ook: Het Trappenhuis.

In 2019 heb ik het accreditatie programma Liberating Leaderschip afgerond. Om ook leiderschap in organisaties een boost te kunnen geven. Ook heb ik in 2019 het certificeringstraject doorlopen voor Birkman professional. Een mooie gevalideerde en wetenschappelijk onderbouwde methode om individuen en teams inzicht te geven in eigen voorkeursgedrag, maar ook in voorkeur in omgeving om tot bloei te kunnen komen. 

bottom of page