top of page
Het Trappenhuis_png.png

Waarom het Trappenhuis?

Ik heb afgelopen jaren zelf een enorme verandering ondergaan. Ik heb privé veel op mijn bordje gekregen binnen mijn gezin. Elke keer dat we dachten nu gaat het beter maar kwam er opnieuw een tegenslag. We zijn altijd blijven kijken naar wat er wél kan!

 

Deze situatie is vergelijkbaar met organisaties, mensen en teams in organisaties. Het pad naar het doel waar je naartoe wilt, loopt nooit hoe je verwacht dat het loopt. De omgeving en context veranderen continu, daar moet je je op aanpassen. En soms moet je andere stappen zetten om je doel te bereiken. Het is vooral belangrijk om te kijken naar kansen en mogelijkheden.

 

Ook in alle jaren als organisatie adviseur, business consultant en leidinggevende zag ik datzelfde terug. Veranderingen vragen om samenwerking, doorzettingsvermogen en aandacht voor mensen met oog voor resultaat. Er wordt veel van mensen gevraagd in de steeds sneller veranderende omgevingen. Dat gaat niet vanzelf. 

 

Ik vind het belangrijk om het verschil te kunnen maken.

 

Ik doe dat door aandacht te hebben voor mensen in een organisatie, zonder daarbij de doelen van de organisatie uit het oog te verliezen. Ik spreek de taal van de business en kan daarin de verbinding maken naar de mensen. Met mijn competenties, mensgerichtheid, doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid, weet ik mensen mee te krijgen. Ik werk met jullie vragen, uitdagingen en mogelijkheden en pas daar mijn aanpak op aan. 

bottom of page