top of page

Wie ben ik?

IMG_5305.JPG

Ik woon samen met mijn gezin in het mooiste stukje van Den Bosch vlak bij de Maas. Ik heb veel hoogtepunten gekend: sporten op hoog niveau, diverse mooie afwisselende functies op het gebied van HR, Business consultancy en als leidinggevende in verschillende organisaties. Maar ik heb ook heel wat uitdagingen gehad. Dit alles heeft gemaakt dat ik ben geworden wie ik nu ben.

 

Waarin onderscheid ik mij?

Ik ben een enthousiaste makkelijk benaderbare persoon voor alle lagen in een organisatie met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Ik heb aandacht voor mens en resultaat. Aandacht geven maakt een belangrijk verschil, waardoor mensen zich gehoord voelen en bereid zijn een stapje harder te lopen en buiten hun comfortzone durven te gaan. Opgeven komt in mijn woordenboek niet voor. Ik kijk altijd waar mogelijkheden en kansen zijn.

Ik ben breed onderlegd, heb interesse en ervaring in diverse branches. Kijk voor meer informatie bij mijn werkervaring.

 

Ik geloof in de kracht van continue verbeteren, het combineren van methodes en een aanpak gericht op organisatie en mens. Dit alles aangepast aan wat de behoefte is. 

Dit kan zijn op organisatie niveau, team of individueel niveau. Maar wat nog vaker het geval is, is een aanpassing in het systeem, waarbij in meerdere aandachtgebieden aanpassingen gevraagd worden. Juist doordat ik ook de taal van de business spreek en pragmatisch ben, wordt mijn coaching niet zweverig of 'soft'.

Ik heb in hele diverse omgevingen ervaring opgedaan en ben gestart als zelfstandige met twee redenen: 

  1. Ik wil een combinatie van aandachtsgebieden en methoden in kunnen zetten in organisaties en bij persoonlijke ontwikkeling van mensen. Juist daarin zit de kracht van een blijvende verandering.

  2. Ik wil doen waar ik goed in ben: coachen van organisaties, teams en individuen om het gewenste doel te bereiken. De uitdaging zit vaak niet op een aspect, maar in de combinatie daarvan.

bottom of page